Til private

Da jeg i 2014 startede firmaet var det lige efter en finanskrise og var derfor meget i tvivl, om der var maleropgaver nok. Så derfor blev ejendomsservice tilføjet malerfirmaet, men det viste sig hurtigt at der var nok i maler delen.  Jeg har ikke ville slette det da det er en stor del af logoet og hvem ved om der en dag bliver grobund for at åbne det op igen 🙂 Vi har oplevet flere gange at kunne være behjælpelig med andre ting, når vi har været ude hos private og male. Det kan f.eks. være at vi er blevet bedt om at tømme tagrenden, når vi maler stern og underbeklædning. Så hvis man spørger kan vi sagtens give en hånd med andre ting når vi er ude/inde og male.

Til virksomheder

Der er mange virksomheder der bruger tid på at ringe til forskellige håndværkere for at få løst de forskellige reparationer der af og til opstår i en virksomhed. Det kan være tidskrævende og dyrt da man ofte skal have kontakt til flere håndværkere for at få klaret opgaverne. Det kan f.eks. være, et armatur der drypper, et toilet der løber, en pære der er sprunget en dør der er i stykker, et billede der skal hænges op osv.

Det vi kan tilbyde er f.eks. at komme forbi engang om måneden og udfører de opgaver som virksomheden har nedskrevet. Vi kan også holde øje med bygningernes tilstand så virksomheden hele tiden ser flot og indbydende ud.

Har virksomheden planer om at flytte lidt rundt på kontorene eller trænger lokalerne til en opfriskning så kan vi være behjælpelig både med maling men også op og nedtagning af billeder og flytningen af møbler.

Vi tilbyder f.eks

  • Rensning af tagrender og sandfang
  • Mindre vvs reparationer
  • Pedel opgaver (opsætning af billeder, opslagstavler, knager osv. )
  • Små låsesmeds opgaver (udstiftning af låsekasse, håndtag osv.)
  • Samling af f.eks. Ikea møbler
  • Mindre mure reparationer
  • Små tømrer opgaver
  • Oprydning og bortkørsel af affald til genbrugsplads

Står du med en opgave der ikke er nævnt er du er altid velkommen til at ringe til os på 41417679 eller sende en mail, og høre om vi kan hjælpe.